Det har været en lang omgang her på Bøfhuset, først med en film og derefter med en ordentlig bøf, alt sammen for at bygge op til aftenens højdepunkt, nemlig showet, der i denne omgang står på The Game koncert med opvarmning af Cas.


Det er ikke første gang The Game gæster Danmark og efter hans første visit på Roskilde Festival i 2005 indledte Gaffa deres anmeldelse således

"Det hele startede med, at han kom kørende ind på scenen på en cykel. Og seancen endte med, at stodderen efter at have bællet både en flaske champagne og en flaske cognac bad publikum vise vej til nærmeste hospital. Næh, underholdningen fejlede ikke spor..."

Netop Roskilde koncerten er efterhånden blevet legendarisk, og forhåbentlig vil denne omgang blive mindst lige så mindeværdig.

Cas er jo efterhånden en sand veteran på den danske rap scene, desværre har han aldrig rigtig fået det gennembrud som han fortjener, det til trods for en decideret dansk rap klassiker under bæltet i form af "Reflexion" - som jo reelt set er Danmarks første alvorlige forsøg på gangsterrap (ja, der var en tid før MFS). Med Cas' fortællinger om Stenbroens bagside, godt blandet med nogle party tracks, er man i hvert fald garanteret kvalitets opvarmning fra én af Danmarks absolut bedste rappere.

De to billetter til The Game & Cas koncerten, er venligst doneret af ICO Concerts og i denne omgang er det ALLE som kan være med i konkurrencen, så læs godt efter...

1) Skriv dit fulde navn som kommentar ud for dette indlæg HER på bloggen.

og/eller

2) Følg SPOL OP! på Facebook og giv dette indlæg en "synes godt om" aka. "thumbs up"

Hvis du både tilmelder dig her og på Facebook siden, så bliver dit navn smidt i puljen 2 gange. Dvs. du har større mulighed for at vinde, hvis du også husker at tilmelde dig på SPOL OP's Facebook side.

Sidste frist for tilmelding er søndag klokken 14:00. Vinderen får direkte besked, og offentliggøres på Facebook siden, på søndag klokken 20:00.




og i tilfælde af at du ikke vinder konkurrencen