Da vi nu har fået tygget os igennem endnu en af hip hoppens store bøffer, og vi endda har fået den pakket sammen i en dejlig doggy bag, som vi kan tage med hjem. Er det blevet tid til at læne os tilbage, og nyde det show som er blevet udvalgt til at akkompagnere menuen. I den henseende er valget faldet på den kommende koncert med MFS og Yukmouth, men desværre er det ikke alle af jer som kan komme med.

MFS er, som nogle af jer ved, Danmarks nyeste skud af gangster rappere, med alt den opmærksomhed det nu engang kaster af sig, både negativt og positivt. Hvad enten man synes om deres - i danske øjne, utraditionelle stil, så kan der ikke herske tvivl om MFS' evne til at iscenesætte sig selv, og promovere sig selv, i en grad, som for mit vedkommende ikke er observeret på den danske hip hop scene, selv ikke blandt langt mere etablerede kunstnere.

Med egen shop, selvfinansieret debut med stor distribution og en meget hård kerne af dedikeret fans, er det i hvert fald sikkert at MFS er kommet for at blive. Og med medvirkender i flere mainstream medier, først i "Manden med de gyldne ører" på DR2, og sidst i "Danmark ifølge bubber" på TV2, går der heller ikke længe før den brede befolkning kommer til at skulle forholde sig til den nye form for dansk gangster rap.

I anledning af ét års dagen for deres debut "Bandaniseret", har MFS inviteret Yukmouth med sig på scenen i Amager Bio, og i anledning af mit Bøfhus indlæg om Yukmouth vs. The Game, kan jeg tilbyde to billetter, som er venligst doneret af MFS, Unity Sound og Remote Music.

Det eneste du skal gøre for at vinde en af billetterne er; følg SPOL OP på Facebook og giv dette indlæg en "synes godt om" aka. "thumbs up", så bliver der trukket lod. Vinderne får direkte besked, og offentliggøres på Facebook siden, på søndag klokken 20:00.