Da jeg oprindeligt startede de her "Produced by:" indlæg, var det meningen jeg ville prøve at nå minimum 1 indlæg om måneden, det viste sig dog hurtigt at være meget svære end først antaget, specielt når man skal til at gribe fat i producere der har så meget materiale ude, som eksempelvis Neptunes eller Dr. Dre.


Derfor kommer der nok en del flere af denne her slags indlæg, hvor jeg samler en pågældende producers arbejde med en given kunstner, som jeg eksempelvis også har gjort med Large Professor og Nas.

I anledning af den kommende The Game koncert, har jeg valgt at fremhæve de tracks han har lavet sammen med Dr. Dre og - som i Large Pro og Nas tilfældet, er dette ikke en "best of..." og der kommer selvfølgelig et regulært "Produced by:" indlæg med Dr. Dre på et andet tidspunkt.

Da The Game i sin tid valgte at indgå i en af raphistoriens største (ikke dermed sagt bedste) bøffer, sværmede der mange rygter om hvorvidt hans gamle mentor ville levere produktioner til hans nyeste plade. The Game sagde ja, 50 Cent sagde nej og Dr. Dre sagde.... ingenting.

For at slå sit tilhørsforhold til Dre fast, gik The Game så langt som at kalde sit album "Doctor's Advocate" og han garanterede at pladen ville indeholde op til flere produktioner fra Dre. Kort tid inden pladen udkom, vendte The Game dog 180 grader og bekendtgjorde at pladen ikke ville indeholde nogen Dr. Dre produktioner, da han ønskede at bevise, at han kunne stå på egne ben. Dette fik rygterne i gang igen og mange mente, at The Game havde løjet omkring Dre's hjælp og, at de Dre producerede tracks som The Game tidligere havde snakket om, blot var en stor marketingsfidus.

Efter et par måneder, blev der dog lækket 5 The Game tracks på internettet, alle produceret af Dr. Dre. Sandsynligvis af The Game selv, som også selv har lækket sine øvrige albums. På The Game's nyeste plade er der også spået produktioner fra Dre, og enkelte numre er allerede lækket, derudover er der dukket billeder op med Dre og The Game i studiet sammen - så mon ikke The Game er kommet i den gode doktors favør igen.
 1. Intro (The Documentary)
 2. Westside Story
 3. Higher
 4. How We Do
 5. Don't Need Your Love
 6. Start From Scratch
 7. Don't Worry
 8. We Will Survive (unreleased)
 9. Murda (unreleased)
 10. Still Me aka. Feel Good (unreleased)
 11. My Bitch (unreleased)
 12. Wonderful Life (unreleased)
 13. Won't Stop (unreleased)
 14. Hard Liquor (unreleased)
 15. Here We Go Again (unreleased)
 16. Phantom (unreleased)
 17. Nas - Hustlers (Feat. The Game) (BONUS)
 18. Where I'm From (Feat. Dr. Dre) (Prod. Focus) (unreleased original version) (BONUS)