Nu er der kun én dag tilbage, og hvad vil du gøre? jeg ved ikke hvad i vil gøre, men jeg tror jeg vil hæve lidt penge på min firma konto, gå ned og shop' den bil jeg altid har tænkt på... øh ups, wrong crowd... nåh, hvor var vi...

MF DOOM er en travl mand, og har egentlig altid været det. For hvor de fleste rappere netop kun er én ting - nemlig rappere, er DOOM også fuldtidsproducer, endda med mange decideret produktions udgivelser (hele 9), med "Special Herbs" serien under aliaset Metal Fingers.

Med det store repertoire af DOOM beats til rådighed, går der da heller ikke lang tid før diverse mixtapes dukker op, med lånte beats fra DOOM. Nogle projekter bliver hurtigt glemt, mens andre nærmest får deres eget liv og endda ender med at blive anset, som værende decideret DOOM projekter.

"Nastradoomus" er netop et af disse projekter, det ender nemlig med at blive så populært og vel-anset, at det af mange bliver krediteret, som et decideret MF DOOM projekt. DOOM selv, har dog intet haft med projektet at gøre, ud over at han har lavet de brugte beats, og man kunne vel egentlig ligesåvel kreditere Nas for projektet, i kraft af hans lyriske bidrag.

Manden bag projektet hedder til gengæld DJ Max Bedroom, jeg ved intet om ham, ud over at han i 2003 beslutter at blande MF DOOM's beats med Nas vokaler, under "Nastradoomus" navnet. Projektet, der bliver distribueret af hiphopsite.com (virkelig stor spiller i online salg af hip hop udgivelser, som nu er reduceret til en usandsynlig dårlig blog) får en så positiv modtagelse, at han bliver bedt om at lave en "volume 2", dog denne gang som officiel promo for Metal Fingers "Special Herbs vol. 3 & 4", han får derfor lov til at bruge beats derfra, før offentligheden får fingrene i dem.

Netop hiphopsite.com's store indflydelse på online salg (de havde altid eksklusivt bonus shit), og brugen af nye DOOM beats, kan muligvis forklare hvorfor "Nastradoomus" projektet ofte bliver krediteret til DOOM selv. Udgivelserne er da også at finde på MF DOOM's officielle discography på Stones Throw - hvilket vidner om deres kvaliteter, hvor DJ Max Bedroom rigtig nok er krediteret.