Så nåede vi så småt til det tredje og sidste reelle forudsigelsestrack for Mainostradamus, og hvilken bedre måde at bruge disse sidste dage af januar 2012, end at kigge tilbage på det storslået år 2011.

Hvor Maino havde heldet med sig omkring 2009, viste det sig svært for ham at forudsige 2010. Nu bliver det så spændende at se om han valgte at stoppe sine forudsigelser fordi de ikke holdt stik, eller fordi han foretrak at stoppe på toppen.

Her kommer i hvert fald Mainostradamus' "2011 predictions"

2011 Predictions




  • Nogen kommer til at dø over såkaldt "Twitter beef"
Hvis man ikke har været på Twitter før, så kan det være svært at forstå præcis hvor meget beef der egentlig foregår derinde, men som stolt opfinder af #BeefDay hashtag'et og årsag til  L.O.C.'s #BøfLiderlig hashtag, så kan jeg kun anbefale at man gør som Ekstra Bladet og joiner festen... eller skulle jeg sige "follower festen" #HøHøHø #SkydMig.

Ganske som Maino forudsage det, så er Twitter beef dog gået hen og blevet alvorligt for nogle. Idet det i udgangen af 2011 kom frem at i hvert fald Young Jeezy havde haft en nær ven, som blev dræbt over Twitter beef.
  • Hvem vinder, Lil' Kim eller Niki Minaj?
Ifølge Maino selv, så gør plastik kirurgen, og med en beef der bevægede sig længere og længere ned i niveau i løbet af 2011, så kan man vist kun give Mainostradamus ret.
  • 50tyson dropper et album før Dre's "Detox"
Youtube fænomenet 50tyson - som det åbenbart senere viste sig var autist, tog Internettet med storm i 2009. Med flere rygter om at han rent faktisk ville lave et album, virkede det dog dybt urealistisk at det rent faktisk kunne gå hen og blive en realitet. Men ganske som Mainostradamus forudsagde det, så droppede 50tyson sin officielle debut den 15. april 2011 - "50tyson Presents The Rythm Of Autism Vol. 1", hvoraf en procentdel endda gik til en autisme fond.
  • "The Source Awards, not happening"
Den officielle hip hop bibel "The Source", skulle eftersigende have stablet en ny omgang Source Awards på benene efter godt og vel 10 års pause. Award showet som er berygtet for sin megen dramatik, med de mange store egoer i et rum, ville uden tvivl have grebet en del overskrifter, men desværre blev det dog kun ved snakken og i stedet cementerede BET endnu engang hvordan den slags skal gøres... altså hvis man vil have et totalt dramaforladt hip hop award show, gab siger jeg bare.
  • T.I. kommer hjem
At T.I ville blive løsladt i 2011, det tror jeg vist nok vi alle sammen vidste. Hvis Maino dog havdre forudset alt den tumult der opstod op til løsladelsen, hvor T.I. som nogle af jer måske husker, først blev løsladt for derefter at bliver fængslet igen, ja så var jeg blevet imponeret.
  • Gucci Mane ryger ind
Ganske rigtigt så blev Gucci Mane lukket inde i slutningen af 2011, men vigtigst af alt, så blev han først sendt på psykiatrisk hospital, og tingene har bare aldrig rigtigt været det samme siden...
  • Vi finder ud af hvem som er medlem af Illuminati
Nuff said
  • Foxy Brown prøver at lave come-back men fejler
Fuldstændig som Mainostradamus forudsiger, så forsøger Foxy Brown sig med en række come-back forsøg i løbet af 2011. Og fuldstændig som han forudsiger det, så fejler de alle sammen. Her er hvad Foxy Brown har at sige til det hele:
  • Flere RnB dudes, bliver snuppet med trannies
Hvis du ikke ved hvad en tranny er, så google det. Efter det kom frem i 2010 at D'Angelo havde prøvet at anskaffe sig en transvestisk prostitueret, så var der god grundt til at tro det kunne ske igen. Maino var dog lidt for hurtig til at kaste de gode R&B mænd under bussen, idet 2011's største tranny relateret nyhed, selvfølgelig havde med hip hop legenden Mister Cee at gøre og hans møde med transvestitten Brooke-Lynn Pinklady, som jo næsten slet ikke ligner eller lyder som en mand.

  • Lil' Wayne vinder en grammy
Desværre
  • Jay-Z og Kanye West sælger en million eksemplarer af deres album
No shit sherlock
  • "People are gonna say Kanye is better"
Selv Beyonce har tænkt det i løbet af 2011
  • Maino får beef med flere rappere
Maino er kongen af beef og selvfølgelig var 2011 ingen undtagelse, hvor han blandt andet slap skud mod Wiz Khalifa og Lil' Sean.. jeg mener Big Sean. Maino selv benægtede dog at der var tale om beef, og i slutningen af 2011 var alle gode venner igen.

Hvad siger regnestykket?
Her på falderebet kommer Mainostradamus virkelig stærkt igen, med hele 11 ud af 13 rigtige forudsigelser. Hvis man derudover tager nogle af de mere generelle forudsigelser med, så ser regnestykket endnu bedre ud. Så efter alt at dømme, så valgte Mainostradamus at stoppe på toppen, men forhåbentlig skifter han mening og vender tilbage med endnu en række forudsigelser for 2013.