Da jeg startede SPOL OP! var det med ét klart formål, nemlig at ligge tobeannounced formlen bag mig, og i højere grad lave en blog som appellerede til hvad jeg selv ønskede en blog skulle indeholde - fremfor hvad jeg følte blev forventet. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kan/vil inkorporere enkelte elementer af tobeannounced over på SPOL OP! - som jeg i og for sig allerede har gjort med Bøfhus indlæggene.


Der var nemlig én ting, som i høj grad gjorde tobeannounced interessant, og som jeg ikke ønsker skal gå tabt under nogen omstændigheder. Nemlig de unreleased albums, som tobeannounced efterhånden havde specialiseret sig i.

Derfor vil der fremover komme en stribe indlæg, som viderefører den tradition som tobeannounced startede, nemlig at dokumentere og dele de mange unreleased albums som der efterhånden florerer i hip hop land. Som tiden kommer til at gå og mængden af udgivelser bliver mindre (eller behovet melder sig), vil jeg genbruge tidligere indlæg fra tobeannounced for at få samlet registeret af unreleased albums ét sted.

De nye indlæg vil begynde at ramme bloggen fra næste uge af, og bliver (for så vidt det er muligt) et fast ugentligt tiltag.