Der er meget få ting man med 100% sikkerhed kan udtale sig om omkring DOOM, alt fra hans mange aliaser til hans identitet under sine live optrædener er omsværmet af mystik og megen debat. I kraft af DOOM's voksende popularitet, er også hans udgivelser begyndt at blive omsværmet af en form for mystik. Hvor det ofte virker nærmest sporadisk, hvorvidt DOOM vælger at frigive nyt materiale eller bare informationer om kommende projekter.

Af de mange projekter DOOM har gang i, er der dog ét som gang på gang tiltrækker sig mest opmærksomhed, nemlig hans kollaborative album med Ghostface Killah, som blev offentliggjort i 2006 oven på den gode modtagelse af tracket "The Mask" fra DOOM's "Danger Doom". Albummet skulle eftersigende hedde "Swift & Changeable", men ud over et enkelt track i form af "Angelz" var der ingen tegn på snarlig udgivelse.

Efter et par år med megen tvivl omkring albummets skæbne, dukker der dog pludselig to numre op på Stones Throw siden, som igen maner enhver forhåbning om et DOOM/ghost album til jorden. I 2009 dukker et nyt track op med de to, denne gange i "GTA: Chinawars". Nummeret vækker fornyet håb hos mange fans, men DOOM og Ghost afviser selv enhver forhåbning om en udgivelse af projektet

Selvom Ghostface og DOOM ikke deler mikrofon tid så ofte, har de dog alligevel haft et rimelig produktivt samarbejde, qua DOOM's sidetjans som producer, hvilket har bevirket et ikke ubetydeligt antal tracks. For alle i hungrende DOOM og Ghostface fans, har jeg derfor valgt at lave mit eget "Hurtig & Foranderlig" album med de numre hvor DOOM og Ghostface kollaborerer, så man kan få en idé om hvordan en endelig plade kunne komme til at lyde.
  1. MF DOOM & Ghostface Killah - Angels (original version)
  2. MF DOOM & Ghostface Killah - The Mask
  3. MF DOOM & Ghostface Killah - Chinatown Wars
  4. MF DOOM & Ghostface Killah - Sniper Elite
  5. MF DOOM & Ghostface Killah - Murder Goons
  6. Ghostface Killah - 9 Milli Bros.
  7. Ghostface Killah - Clipse Of DOOM
  8. Ghostface Killah - Jellyfish
  9. Ghostface Killah - Underwater
  10. Ghostface Killah - Guns N' Razors
  11. Ghostface Killah - Alex (Stolen Script)
  12. Ghostface Killah - Charlie Brown (unreleased)
  13. MF DOOM & Ghostface Killah - Chinatown Wars (remix) (BONUS)
  14. MF DOOM & Ghostface Killah - Angelz (BONUS)
  15. MF DOOM & Ghostface Killah - Sniper Elite & Murder Goons