Som tidligere nævnt er Method Man og Redman meget mere end individuelle rappere, der tilsammen udgør en af rappens absolut bedste partnerskaber. De er nemlig også et decideret brand, som har fundet deres faste plads i den brede amerikanske mainstream. Et faktum som blev slået godt fast, da de fik tilbudt deres egen TV-serie tilbage i 2004.

Showet blev skabt på baggrund af "How High" og dennes store popularitet, som titlen antyder er serien centreret omkring de to rappere og handler i bund og grund om deres eskapader i et hvidt forstads områder, som de netop er flyttet ud i.

Da jeg for snart 3 år siden fremhævede serien for første gang, skrev jeg bl.a. følgende

"Showet opnåede meget høje seertal de første par gange, men dalede efterfølgende i så stor grad, at showet blev skrottet før seasonen nåede at slutte. Derfor blev der kun vist 9 episoder og det er disse 9 episoder i kan se nu.

Serien er for mig på grænsen til det pinlige, men det kan jo også være sjovt nogle gange, bare ikke på den tiltænkte måde. Selvom showet i bund og grund bygger på samme formel som "Fresh Prince of Bel Air", så mangler der helt klart samme charme og "glimt i øjet", derudover er (især) Redman en ualmindelig dårlig skuespiller."

Efter nærmere gennemgang, fremgår det dog at Method Man var særdeles utilfreds med den retning som FOX havde taget med serien. Desuden havde serien overvejende gode seertal hele vejen igennem, så det har næsten uden tvivl været på grund af Method Man's udtalelser, at showet blev droppet.

Derudover må jeg ærligt indrømme, at jeg i ovenstående udlægning lyder lidt for negativ, det er slet ikke så slemt og langt hen ad vejen er det en god serie til at koble hjernen fra, samtidig med at man kan more sig over hvor plat det hele egentlig er.

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 1

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 2

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 3

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 4

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 5

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 6

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 7

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 8

Tryk her for at hente: Method & Red - Episode 9