Så er det endnu engang blevet tid til en konkurrence på bloggen og selvom det denne gang ikke er blevet bygget op af et helt vildt stort tema, så gør det bestemt ikke det show der er på højkant mindre.


Det drejer sig selvfølgelig om Red & Meth, som denne gang er blevet kapret af smilets by, efter nogle utrolig velmodtagende solo-koncerter og en enkelt sammen på Vega tilbage i 2008.

Redman og Method Man er kendte som nogle af hip hop lands absolut største og mest underholdende entertainere, som altid giver sig 100% under deres shows. Så man er med sikkerhed garanteret kvalitets underholdning fra ende til anden, når de indtager Train d. 24. november.

For dog at være på den helt sikre side, at der ikke er nogen som skal gå skuffede hjem, medbringer de to garvede rappere desuden et væld af gæster i form af; Red Roc fra Redmans Gillahouse crew, Streetlife som har været tæt affileret med Wu-Tang i over 15 år, DJ Mathematic som ligeledes er en af de helt centrale figurer i Wu-Tang's historie - det er blandt andet ham som har skabt det legendariske Wu logo, og ikke mindst den hollandsk/marokkanske Cilvaringz, som agerer officiel opvarmning for showet og ligeledes er tæt affileret med Wu-Tang .

Med den store mængde talent der er lagt for dagen og Redman og Method Man i spidsen, kan man vidst ikke være i tvivl om, at der er lagt op til et brag af en onsdag aften på Train.

Takket være de søde mennesker på Train, har jeg nu muligheden for at lade én heldig læser vinde to billetter til Redman og Method Man koncerten d. 24. november på Train i Århus.

Denne gang er det ALLE som kan være med, men husk nu at læse godt efter...

Du skal svare på følgende spørgsmål:

Jeg er kommet i besiddelse af et gammelt videobånd hvor Method Man og Redman er oppe at slås, men hvem tror i vinder kampen?

Du kan give dit svar på to måder:

1) Skriv dit fulde navn og dit svar som kommentar ud for dette indlæg HER på bloggen.

og/eller

2) Følg SPOL OP! på Facebook og afgiv dit svar ud for dette indlæg.

Hvis du både tilmelder dig her og på Facebook siden, så bliver dit navn smidt i puljen 2 gange. Dvs. du har større mulighed for at vinde, hvis du også husker at tilmelde dig på SPOL OP's Facebook side.

Sidste frist for tilmelding er søndag klokken 14:00. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på Facebook siden, på søndag klokken 20:00.