Der har ikke været super meget liv på bloggen i denne her uge, og generelt er det rimelig struktureret hvad jeg når. Det skyldes hovedsageligt mit studie, og jeg ville da også gerne prøve at nå lidt mere "skæve" ting, som jeg har gjort tidligere, men indtil jeg får sommerferie må i leve med de strukturerede faste indlæg, hvilket jeg håber i kan.

Ugens SPOL OP! er dog langt fra struktureret, og denne gang vil jeg opfordre til læser inddragelse, samtidig med at jeg lige får fremhævet en enkelt ting som er værd at tjekke ud.

Feedback på nyt "design" på SPOL OP!
Jeg skriver "design" fordi jeg synes det lyder så formelt, som om jeg rent faktisk har designet noget, men jeg har i hvert fald lavet en del ændringer. Jeg er ikke helt færdig, men det som i ser, er i meget høj grad hvordan det kommer til at blive fremover. Jeg kan gennem noget analyse halløj se hvad den mest brugte skærmopløsning er for mine læsere, og det nye "design" burde passe til 99% af læserne, til de få af jer der kører med en lidt lavere skærmopløsning, som bevirker at i bliver nødt til at scrolle lidt til højre/venstre, undskyld - jeg håber i kan leve med det.

Jeg håber selvfølgelig i vil komme med forslag, hvis i ser noget som i synes skal ændres/tilføjes/fjernes, eller skrive hvis der er noget som i bare synes er helt vildt tip top, men som fortjener lidt udbygning.

Forslag til interviewserien
I har nok alle lagt mærke til at jeg har gang i en lille interviewserie, men jeg vil egentlig bare anbefale jer alle til at komme med forslag, til folk som i måske synes jeg skulle hive fat i, og som i gerne vil lære lidt bedre at kende. Som udgangspunkt er kravet dog, at de skal være up-and-coming artister i og omkring hip hop scenen - jeg er dog ret bred omkring min definition af dette.

Husk at læse op på de øvrige interviews ved at trykke på deres respektive "banner" ovre i venstre kolonne.

Kasper Broue - Et skud i tågen
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har været en rimelig stor 4Fod fan, det skal dog heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg bestemt ikke var særlig vild med "Hovedet på Blokken", som jeg desværre ikke synes var den store udvikling i forhold til deres EP "Køb den, Stjæl den".

Nu er Kasper Broue - den ene halvdel af 4Fod, dog klar med sin første single, fra sin kommende solo EP, og jeg må sige at han har skudt mine eventuelle tvivl godt og grundigt i sænk. Jeg vil anbefale alle at tjekke det ud, hvis man er klar til noget "grown-man" dansk rap med masser af kant, jeg glæder mig i hvert fald meget til at tjekke hele EPen ud, og håber den kan holde standarden, som er blevet lagt for dagen.

Så hop ind og besøg Kasper Broues nye hjemmeside, hvor det blandt andet er muligt at downloade nummeret.


Nu hvor du er i gang, så husk også lige at tjekke den top 10, som Kasper i sin tid lavede til SPOL OP!