Jeg kunne simpelthen ikke lade denne her gå forbi jeres næser, men ligesom jeg gjorde det med "SHAOLIN JAZZ - The 37th Chamber", så får i også en lille bonus med fordi i har gjort jer ulejligheden af at tjekke SPOL OP! ud.

Elzhi har længe haft snakket om at lave en hyldest til Nas' mesterværk "Illmatic", nu - godt og vel 2 år senere, er han så endelig klar til at lade resten af verdenen lytte til resultatet. Selvom jeg ikke selv har haft muligheden for at høre det igennem, så kan jeg, alene ud fra de få tracks der er blevet offentliggjort, garantere at Elzhi 100% leverer varen, og med et gæstevers fra Royce Da 5'9 på deres version af "Life's A Bitch", er man ikke bare garanteret to af de absolut bedste MC'er ud af Detroit, men ud af Hip Hop land period - som man siger.

Will Sessions - Instrumental Renditions of Nas' Illmatic
Det som dog skiller denne udgivelse, fra eksempelvis det Fashawn gjorde for et par år siden, med sit "Ode to Illmatic" mixtape, er at Elzhi er gået skridtet videre fra at genbruge de kendte instrumentaler, og har fået en helt fantastisk musikalsk opbakning fra en lille gruppe musikkere, som hedder Will Sessions. Wills Sessions er ligeledes fra Detroit, og har fået et mindre kult-følge ved at lave live-versioner af "Illmatic" - hvilket leder mig til min lille bonus.

For et par år siden, blev Will Sessions instrumental versioner nemlig udgivet i en serie udgivelser, som gik under navnet "Can you flow presents..." og det er netop den udgivelse, jeg også synes i skal have med i dag, så i kan danne jer et indtryk af, hvorfor det lige er dem, som Elzhi valgte at samarbejde med omkring dette projekt.