Oven på den massive Roskilde Festival dækning - som jeg trods alt fik afviklet så jeg faktisk selv er relativ tilfreds, er det blevet tid til at sætte SPOL OP! bloggen på pause for sommeren, mens jeg er i Sydfrankrig.


Inden jeg forlader jer, vil jeg blot give en stor tak til alle som følger bloggen, både på Twitter, Facebook og ikke mindst direkte her. Hver gang i kommenterer, "liker" eller laver et Reetweet, så ved jeg, at det hårde arbejde er det hele værd.

Med tiden er det da også blevet til 200 indlæg, 132.409 ord eller 719.994 anslag, hvilket betyder, at hvis du har læst med fra starten, så har du læst de første 5 specialer, eller mere end et par romaner, som har budt på 40 unreleased albums, 34 anmeldelser samt et væld af koncepter, som forhåbentlig har åbnet din horisont og givet dig lidt ny viden med på vejen.

SPOL OP! bloggen vender stærkt tilbage den første uge i august, med masser af ny energi og skrivelyst. I mellem tiden, vil jeg selvfølgelig være at finde på både Facebook og Twitter, samtidig med at SPOL OPdate forbliver aktiv helt op til at jeg tager på ferie.

Endnu engang tak for et fantastisk år, og forhåbentlig genser vi hinanden på den anden side af sommerferien.

hilsen
t