Elzhi - Out of Focus EP + 3 bonus tracks

Elzhi er en rapper som de fleste kender gennem Slum Village, eller hans nyeste "Elmatic" projekt. Men allerede før han kom ind i varmen hos Dilla og de andre, var han godt i gang med sit eget lille projekt, nemlig EP'en "Out Of Focus". Desværre blev EP'en aldrig udgivet, og selvom der endda er en hel wiki side om udgivelsen, så gives der ingen klare svar omkring hvorfor Elzhi valgte at hive stikket, på et projekt der i realiteten var færdig og klar til distribution.

Historien fortæller at Elzhi efter flere års pres fra venner, indvilgede i at brænde det daværende kassettebånd over på nogle CD'er, som hurtigt fandt deres vej på internettet, blandt andet under navnet "Unreleased Elzhi Solo Album" og "Unreleased Elzhi Solo Project". Det springende punkt ved netop dette, er at Elzhi valgte at inkludere 3 numre, som ikke oprindeligt var tiltænkt den endelige version af "Out of Focus EP", samtidig med, at mange af tracksene med tiden er blevet roddet rundt og har fået nye titler.

Den Oprindelige EP indeholder 9 tracks, der med de 3 ekstra numre bliver til 12. Jeg har selvfølgelig samlet numrene i den rigtige rækkefølge, og med de helt rigtige titler, som det fremgår af det oprindelige kassettebånd, som i sin tid blev lavet, hvorefter jeg har hæftet de 3 bonus tracks på til sidst.

At sige "Out of Focus EP" er sjælden i fysisk format ville være en underdrivelse, hvilket priserne da også har vidnet om når den en sjælden gang er dukket frem, sidst jeg så den, lå den på den forkerte side af 500$, så snyd ikke dig selv for den glemte perle, fra én af hip hop lands absolut skarpeste rappere, som først nu, er ved at få den anerkendelse og opmærksomhed han fortjener.

Tryk her for at læse mere om: Elzhi - Out of Focus EP + 3 bonus tracks