Så er der endelig nyt fra SPOL OPcast, som kommer til at være SPOL OP! bloggens helt egen podcast. SPOL OPcast har været under opsejling siden maj måned, hvor jeg har brainstormet frem og tilbage med mig selv, omkring hvordan projektet reelt set kunne afvikles.

Nu er det så endelig blevet muligt, gennem et samarbejde med Drop Dead, at realisere SPOL OPcast, i en sådan grad, at man også kan være bekendt at smide det ud til masserne, og jeg håber at resultatet kan blive lige så godt "in-real-life", som det er inde i mit hoved. Som udgangspunkt er SPOL OPcast blot et "prøve-projekt" hvor der er planlagt 4-6 afsnit, som forhåbentligt kan blive til mange, mange, mange flere.

For at gå lidt mere i detaljer, så har SPOL OP! og Drop Dead Streetwear indgået et samarbejde, hvor Drop Dead bistår med studie og assistance til afvikling af SPOL OPcast, samtidig med at Thomas "Ezi Cut" Hinz, er hands-on med de enkelte SPOL OPcast fra gang til gang. Forhåbentlig giver det nogle gode professionelle rammer, som kan stå i god kontrast til det "hjemmelavede" aspekt som resten af SPOL OP! universet er bygget op omkring, og som SPOL OP! værner om.

Resten af SPOL OPcast må i selv "opdage", ved at tune ind når aller første afsnit af SPOL OPcast rammer iTunes, SPOL APP!, Drop Dead og ikke mindst spolopcast.com søndag den 9. oktober.