Young Jeezy er helt klart en kunstner som deler vandene i hip hop land, på den ene side repræsenterer han en udskældt genre, som ofte bliver kritiseret for at være fordummende og uden reelt indholdt, mens han på den anden side også bliver hyldet som én af de aller bedste "trap" rappere, med en autenticitet som ofte er savnet i et mainstream hip hop miljø, der er gennemsyret af Rick Ross typer - en tendens som han selv har været meget verbal omkring.

De seneste år har det dog stået lidt hårdere til for Young Jeezy, hvor det har virket som om hele mainstream delen af "trap" genren mistede lidt af sin gnist, måske nærmest samtidig med at T.I. måtte forlade rappen for at afsone en dom for våbenbesiddelse. Young Jeezy brugte dog nedgangs perioden fornuftigt, blandt andet ved at affiliere sig med nyt talent, som repræsenterede den samme hårde autenticitet, som han selv havde udstrålet, dengang han brød for alvor igennem.

Der er selvfølgelig tale om Freddie Gibbs, som ud over at blive sammenlignet med 2 Pac, også er blevet hyldet som en af gangsta rappens frelsere, med en god blanding af decideret thug-rap og samfundskritiske/selvreflekterende livsanskuelser, der hurtigt har gjort ham til en favorit på kryds og tværs af hip hop landskabet. Der var da også en del som pointerede, at det var et særdeles klogt træk af Young Jeezy at affiliere sig med det nye håb, som pludselig fik mange til at kigge med fornyet interesse på The Snowman.

I anledning af den kommende Young Jeezy koncert i Danmark, og at Freddie Gibbs nu også er blevet booket, så har jeg samlet alle de tracks som de har optrådt på sammen.

Derudover udlodder jeg 2 billetter til Young Jeezy i Pumpehuset + 2 billetter til Freddie Gibbs på KB18 til én heldig vinder. Det eneste man skal gøre, er at "synes godt om", "dele", "kommentere", "re-tweete" og/eller "tweete" dette indlæg, så deltager du i lodtrækningen - jo mere du gør, jo flere lodder får du i puljen.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 11. april og vinderen bliver trukket og offentliggjort samme dag.
 1. Rough
 2. Nicks to Bricks
 3. Do It For You
 4. Gotta See This
 5. .38
 6. Cosmic Kev Freestyle
 7. Sittin' Low (Feat. Scrilla)
 8. Stripes (RUN DMC)
 9. Talk To Me (Feat. Eminem)
 10. Twos and Fews
 11. Mobbin
 12. The Motto (remix)