Efter godt og vel tre og en halv times intens hip hop, var det endelig blevet tid for Danny Brown at lukke og slukke dagens mini hip hop festival med manér. Desværre var det kun de aller mest dedikerede publikummer som gav ham en chance, og det kunne mærkes at benene var blevet godt tunge blandt de resterende, som næppe fyldte meget mere en halvdelen af Cosmopol teltet.

Det afholdt dog ikke Danny Brown fra at fyre den af, og han leverede et show, der var præcis lige så energisk, karismatisk og syret, som man kan forestille sig. Med numre som "Wittit", "Molly Ringwald" og "Black Brad Pitt" fik han startet showet med manér og det dedikerede publikum havde svært ved at få armene ned af bare begejstring.

Desværre var det dog en meget lukket fest og en decideret elendig lyd gjorde det ekstremt svært at differenciere de enkelte numre fra hinanden. Derudover gik Danny Browns i forvejen ret skingre stemme ofte i et med de elektroniske beats som er kendetegnende for hans lydbillede, hvilket til tider resulterede i en stor udefinerbar mur af lyd.

Heldigvis var der dog enkelte afstikkere som skillede sig ud fra mængden, hvor særligt "I Will", "Blunt After Blunt" og det stadig unreleased "Dip" fungerede perfekt og beviste hvorfor Danny Brown bliver hyldet for sine karismatiske liveshows, og det var da også svært ikke at falde for hans grin og "skæve" adfærd.

Danny Brown leverede en roddet affære, som mest af alt var hæmmet af ekstrem dårlig lyd. Derudover var der lagt for meget fokus på de elektroniske elementer af Danny Browns univers, og man savnede et fokus på nogle af hans mere afdæmpede numre - eksempelvis "Grown Up". Fra sidelinjen lignede hele koncerten mest af alt én stor Harlem Shake session, og værst af alt, så havde man også svært ved at differenciere fra det rent musikalsk. Hvis den ikke var blevet reddet hjem på de få virkelig stærke præstationer og karismaen, så havde det sandelig været en trist affære. Heldigvis var det næppe noget som det utroligt dedikerede publikum bemærkede, og der kan ikke herske nogen tvivl om at de havde en gevaldig fest.