Lad mig være den første til at sige det, fredagens koncert med Missy Elliott på Vega, var uden tvivl den dårligste koncert fra en US rapper, der nogensinde har været på dansk jord.


Helt konkret var koncerten delt op i små ti minutters akter, som hovedsageligt bestod af følgende:

10 minutters optræden
10 minutters dans
10 minutters snakken

Når jeg så siger at selve koncerten varede ca 60 minutter, så kan i hurtig regne ud hvor lang tid Missy reelt set optrådte. Showet var som forventet godt skruet sammen, Missy blev tryllet frem (i starten) og væk (til sidst) og hendes dansere var super-duper-top-professionelle, som i sidste ende stjal showet fra superstjernen.

Det blev da også hurtig tydeligt, at de dygtige dansere fungerede som tykt røgslør for Missy's mangelfulde optræden, som udelukkende bestod af ét-minuts bider af hendes absolut største hits, leveret af en ubrugelig DJ, hvis overforbrug af tågehorn og skud, end ikke Alchemist/Mobb Deep koncerten i Amager Bio kunne overgå. Derudover er det også lige værd at pointere, at hele Missy's optræden var playback, ikke bare noget af den, men det HELE!

Der er kun én karakter jeg kan give Missy koncerten, den repræsenterer det absolut laveste, kun givet til elever som reelt set ikke er "til stede" under eksaminationen, hvilket meget godt opsummerer hele aftenen. For selvom danserne var i topform, og publikum var feststemte, så kunne Missy lige så godt være blevet hjemme.