Lloyd Banks - The Big Withdraw

Når et album bliver skrottet af et pladeselskab, plejer der som regel at ligge to helt klare kriterier til grund, enten kan kunstneren og pladeselskabet ikke komme til enighed omkring udgivelsen og/eller udgivelsen er ikke rentabel for pladeselskabet, eksempelvis på grund af en for tidlig Internet lækkage. Lloyd Banks' andet album "The Big Withdraw" falder ganske pænt ind under det andet segment, det er dog ikke så meget det at albummet blev lækket men mere under hvilke omstændigheder det blev lækket.

Der går umiddelbart to historier omkring albummets skæbne, så kan man selv vælge hvilken man vil tro på, eller om der muligvis kan være tale om en hel tredje version.

Første version: Lloyd Banks kører rundt i sin bil og brager det nye album, han prøver at score en pige, som hopper ind i slæden. I et øjebliks uopmærksomhed stjæler hun albummet og forsvinder. Hun sælger efterfølgende albummet til en unavngiven bekendt, som tilfældigvis er DJ for D-Block. D-Block har på dette tidspunkt bøf med 50 Cent og G-Unit, så DJ'en bootleger albummet i utrolig stor stil og albummet kan få dage efter købes på New Yorks gader og eBay for 5$.

Anden version: Efter en hed nat med to smukke kvinder, beslutter begge kvinder - igen i et øjebliks uopmærksomhed, at stjæle Lloyd Banks' nye album, som han åbenbart har en penchant for at spille for gud og hver mand. Albummet bliver solgt til en unavngiven Internt side og resten er historie.

Uanset hvilken historie man vælger at tro på, så resulterer det massive leak i at Lloyd Banks' album bliver skrottet fuldstændigt og han må starte helt om. Hvilket resulterer i albummet "Rotten Apple", som af mange bliver kritiseret for at lyde forhastet - no, shit.

"The Big Withdraw" er 23 numre spækket med G-Unit goodness anno 2005, dog uden den samme mainstreaming som man fandt på 50's "The Massacre" fra samme periode - og det kan man vidst kun kalde en positiv ting. Enhver fan af Lloyd Banks og vintage G-Unit bør ikke snyde sig selv, selvom de 23 tracks godt kan blive en lidt lang affære.