Ugens SPOL OP! går i denne omgang til VIBE Magazine, eller rettere et koncept som har kørt i et stykke tid på deres hjemmeside. Det drejer sig om deres Full Clip artikler, som tager en given kunsnter og får ham/hende til at gennemgå hele deres bagkatalog fra enden til anden, med små anekdoter, sjove detaljer og deslige.

Det er egentlig ikke fordi konceptet er nyt, da flere har begivet sig ud i den slags, men når man nu engang hedder VIBE Magazine, så har man ligesom bare lidt mere "clout" i industrien til at få de helt store til at lege med, hvilket da også kan ses på det repertoire af kunstnere de har fået med, Ice Cube, Scarface, Just Blaze, Pete Rock og DJ Jazzy Jeff for bare at nævne et par stykker. Det fede er dog, at VIBE ikke er et decideret rap magazin, derfor har de også nogle R&B/Soul kunstnere med, og i den henseende er der også artikler med Erykah Badu og Faith Evans, og det ser man til gengæld ikke så tit.

Under normale omstændigheder ville jeg bare linke til et eller andet arkiv inde på VIBEs hjemmeside, men den stinker og det gør deres søgefunktion også, så nedenstående finder du mit eget lille hjemmelavet arkiv over alle VIBEs Full Clip artikler - så hop ned og få din nørder på.


Tryk her for at læse: Full Clip - Scarface