The Fixxers (DJ Quik & AMG) - Midnight Life


Da jeg altid har været en rimelig stor DJ Quik fan, var det med stor interesse at jeg fulgte dannelsen af The Fixxers, som udråbte sig selv som dem der skulle "fix the music industry". Desværre for DJ Quik og AMG fik de aldrig chancen for at gøre dette, og det til trods for at albummets første single "Can U Werk Dat", blev godt modtaget med en god placering på Billboard og megen eksponering i blandt andet Entourage, hvilket desuden sikrede dem en kontrakt hos Interscope Records.

Månederne går og hypen omkring det kommende album bliver større, men pludselig ud af det blå bliver debut albummet sat til salg digitalt på DJ Quiks egen MySpace, til stor forundring for de fleste, som ellers havde forventet en regulær udgivelse hos Interscope. Allerede dagen efter, står det dog klart, at alting ikke er som det skal, idet Quik med det samme er ude og afskrive sig albummet, der efter eget udsagn blot er en ufærdig version, som er blevet sat til salg af en utilfreds medarbejder der har hacket sig ind på DJ Quiks MySpace.

Ud over at albummet bliver droppet af Interscope, medfører den massive lækage også til at DJ Quik afbryder Fixxers projektet for bestandigt, for istedet at koncentrere sig om andre projekter.

Albummet er i meget grove træk et party album, det er harmløst og bliver selv beskrevet af både DJ Quik og AMG, som et "fun" album der skulle sælge en masse, der er da også masser af hit potentiale i en stor del af numrene, så kan man selv afgøre om man kan lide den lyd eller ej, jeg har i hvert fald haft denne udgivelse i tung rotation hen over de varme sommer måneder og elsker generelt når Quik er i party-mode.