Selvom det er en uge forsinket, så skal i ikke snydes for min top 10 over tracks jeg har lyttet til den forgangne måned.
Har jeg haft den her på før? - uanset hvad, så har jeg banget det en hel del på repeat herhjemme.
Nature har det vildeste flow og fortjener langt mere annerkendelse, end han normalt får.

"I was a thug in the streets, but still afraid of my moms"

Jeg har hørt The War Report 2 hver eneste dag i denne her måned, og der bliver altid lige skruet lidt højere op når det her track kommer på. Som man siger - it goes HARD!

David Banner nåede lige at udsende sit kollaborationsalbum med 9th Wonder (Death of a Popstar) inden 2010 blev rundet af, og jeg vil sige at det ville have figureret på en del flere årslister rundt omkring, hvis bare det var kommet et par måneder før, for det er rent ud sagt et fantastisk lille album, på knap 30 minutter.

Jeg kunne have valgt ethvert track, men nu er Hamilton også en af mine personlige favoritter, så det blev dette track.

Et af de bedste posse cuts overhovedet. Da det her track kom ud i sin tid, tror jeg at jeg hørte det på repeat 20 gange i træk. Desuden er det måske det eneste reelle track hvor Papoose rent faktisk har noget at byde på. Alt i alt, et fantastisk nummer.

Hvis førnævnte var hvad jeg bangede non stop i 2006, så er dette uden tvivl mit soundtrack for 2010. Selvom Black Milks "Album of the year", var langt fra netop dette, så er dette track prisen værd alene. Royce og Elzhi er uden tvivl to af de bedste pt.

"Who the fuck harder than Ruste Juxx!?... Nobody!" - Nuff said.

Der var så mange fede udgivelser i 2010 og Fat Joe skuffede heller ikke med sin "Darkside vol. 1". Dette track med DJ Premier, har slet slet ikke fået den eksponering det fortjener. Der var engang hvor et Fat Joe/Preemo track, var the talk of the town - SMH.

Hvis man følger min Twitter, så har man nok bemærket at jeg har skrevet et tweet eller to med det her track. Næsten alt fransk rap i 90'erne = instant classic, og dette er ingen undtagelse. Jeg rammer syd-frankrig i juli, indtil da er dette soundtracket til mit liv.

Måske det bedste Bob Marley track nogensinde, som heller ikke får den annerkendelse det fortjener - nok fordi det optræder på samme album som "I Shot the Sherif". Nu tror jeg at jeg vil se La Haine igen.

Jeg har altid meget godt kunne lide dette nummer, så da jeg faldt over Wileys album for en flad 20'er slog jeg til, og har fået hørt tracket en hel del her på det sidste.