Som et par andre koncepter her på bloggen, så er det efterhånden ret lang tid siden at der har været et "Produced by:" indlæg. Det er skam ikke fordi konceptet er dødt, men det er helt klart et af de mere tidskrævende, og derfor kan der godt gå lidt tid imellem.

Nu hvor der dog er en producer iblandt Roskilde Festivalens hip hop program, så tænkte jeg at det var oplagt at lave en lille "Produced by:" med ham også. Som noget særligt i anledning af Roskilde Festival, har jeg dog valgt at gøre det lidt anderledes, idet Black Milk reelt set kommer for at optræde som rapper.

Derfor bliver mit Black Milk "Produced by:" indlæg udelukkende konstitueret af tracks, som Black Milk både har produceret og rappet på, og så kan man måske begynde at gøre sig nogle forhåbninger omkring nogle af de tracks han burde spille på Roskilde Festival.

Så derfor, without further ado, kommer der her 10 tracks, som har Black Milk på både beat og lyrik. Husk at "Produced by:" indlæggene ikke er en "greatest hits" eller et forsøg på at finde de mest obskure tracks, men derimod en slags showcase af hvad man kan forvente sig af en given producer, og dennes udvikling igennem årene.
  1. Freestyle (Feat. Elzhi)
  2. Hell Naw! (Feat. Slum Village)
  3. Sound of the City (Feat. Fat Ray & Elzhi)
  4. Door (Feat. J. Dilla & Phat Kat)
  5. Caltroit (Feat. Bishop Lamont, Chevy Jones & Indef)
  6. Losing Out (Feat. Royce Da 5'9)
  7. Run (Feat. Sean Price & Guilty Simpson)
  8. Deadly Medley (Feat. Royce Da 5'9 & Elzhi)
  9. Give the Drummer Sum
  10. Monster Babies (Feat. Sean Price & Guilty Simpson)