Så er jeg allerede nået til det sidste US hip hop act, som gæster dette års Roskilde Festival, og hvis det ikke var gået op for jer, så har jeg valgt at lave et lille "Dynamisk duo" indlæg, af et par årsager som jeg lige vil uddybe.

For det første så har alle indlæg under Roskilde Festival optakten, været tro mod den type indlæg som der normalt florerer her på bloggen, der har derfor været et "Whose House?" indlæg med Big Boi, et indlæg med noget sjældent shit fra Atmosphere, et "nu-skal-vi-alle-sammen-lære-noget" indlæg med OFWGKTA, et "Produced by:" indlæg med Black Milk, og så nu et "Dynamisk Duo" med Curren$y og Lil' Wayne, som rosinen i pølseenden.

Hvorfor har jeg så valgt Lil' Wayne, i stedet for eksempelvis Wiz Khalifa? - For det første, var det under sit Young Money ophold at Curren$y virkelig begyndte at indtage sin position, som "Da Hot Spitta", tidligere havde han været lidt af en No Limit hangaround, men hos Lil' Wayne og co. fik han hurtigt den eksponering han havde brug for - i hvert fald i starten, til at udvikle sin pen, som mange da også mener skrev en stor del af Lil' Waynes tekster fra den periode. Det er da også tydeligt i den periode, at Curren$y og Lil' Wayne har et meget tæt forhold, og at det efterfølgende brud, skabte en del ambivalente følelser, som de gav sig til udtryk i interviews og udmeldinger. Den anden årsag, er simpelthen at Lil' Wayne tidligere har været booket til Roskilde Festival, og at jeg derfor syntes det passede godt ind, og mon ikke der kommer en "Dynamisk duo" mellem Curren$y og Wiz Khalifa i den nære fremtid.

Som sædvanlig, så er det altid sjovest når de her lister er 100% on-point, så hvis der er nogle tracks som er gået forbi min næse, så skriv det endelig i kommentarerne. KUN legitime numre, ingen hjemmelavede mashups fra obskure DJ's.
 1. Nigga Like Me (Feat. Juelz Santana & Bezel)
 2. That Somebody
 3. Grown Man (Feat. Boo) (unreleased version)
 4. Talk that Shit
 5. No Problems (feat. Reel)
 6. You Nasty (Feat. Mack Maine)
 7. Where da Cash At
 8. Pineapple Sunkiss/Laced Up
 9. Money, Drugs, Liquor, Bitches (live from tour bus)
 10. Give Head
 11. Dead Presidents
 12. Ridin Wit The AK (Feat. Mack Maine)
 13. Poppin Them Bottles (Feat. Mack Maine)
 14. My House
 15. Runway 12 This Girl
 16. Someone Like Me
 17. Grown Man Chopped-n-Screwed
 18. Diamonds & Girls
 19. We Da Kings (Feat. Mack Maine)
 20. It's Goin' Down (Remix)
 21. Grown Man (original version)